Publicerad den

AnvÀndarvillkor

§1

DinVagn.se kan inte garantera att priserna eller erbjudandena stÀmmer och vi reserverar oss för eventuella informationsfel. Det Àr pÄ ditt ansvar att dubbelkolla innan du bestÀller hos en butik vilka priser och villkor som gÀller innan du trycker pÄ bestÀll.

Vi sjÀlva sÀljer inga barnvagn och relaterade produkter, vi jÀmför dem Ät dig och sedan gör du sjÀlva köpet hos butiken.

Det Àr ditt eget ansvar att du bestÀller barnvagn och relaterade produkter med korrekta egenskaper för dina behov. Om du Àr osÀker rekommenderar vi dig att lÀsa pÄ mer om Àmnet pÄ nÀtet innan ett köp görs.

§2

DinVagn.se kan inte garantera att samtliga barnvagnar och relaterade produkter i Sverige finns pÄ den hÀr sidan. VÄrt mÄl Àr dock att ha med barnvagnar frÄn de större mÀrkena i Sverige för att jÀmförelserna skall vara sÄ relevanta som möjligt för dig.

§3

Genom att anvÀnda sidan sÄ godkÀnner du vÄr integritetspolicy dÀr vi informerar om personuppgifter och cookies som anvÀnds pÄ den hÀr webbplatsen.

§4

Dessa anvÀndarvillkor kan komma att Àndras nÀr som helst. Vi rekommenderar dÀrför att du besöker den hÀr sidan regelbundet. AnvÀndarvillkoren hittas alltid lÀngst ned pÄ alla sidor av DinVagn.se.